Afasie bundel Bastiaanse logopedie - €3,26   In winkelwagen

Bundel

Afasie bundel Bastiaanse logopedie

Samenvatting van "Afasie" van "R. Bastiaanse en R. Prins" h 1 t/m 7 in combinatie met Onderzoek en Behandeling van Afasie.

2 items

Samenvatting: Afasie Bastiaanse logopedie

(1)
€3,10

2x verkocht

Korte samenvatting van het boek "Afasie" van "R. Bastiaanse en R. Prins" h 1 t/m 5. Ook in bundel te krijgen met "Onderzoek en Behandeling van Afasie" en samenvatting van "Afasie" h 6 & 7.

Bekijk voorbeeld

Onderzoek en behandeling van Afasie Bastiaanse logopedie

(1)
€3

Diagnostiek en therapie van afasie met korte toelichting van testen gebaseerd op NAIS, Logopedische Richtlijn Diagnostiek en Behandeling van Afasie en een samenvatting van het boek "Afasie" van "R. Bastiaanse en R. Prins" h 6 & 7. Ook in bundel te krijgen met "Afasie" h 1 t/m 5.

Bekijk voorbeeld
Sabien03

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€5,61   3,26  3x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen