Verkoop je in een handomdraai!

Verdien geld aan het werk dat je toch al gedaan hebt

Sell your study notes in a split second

Waarom zou ik mijn studie samenvattingen uploaden en verkopen?

We bieden een genereuze commissie op iedere verkoop die je realiseert

 • Niet geschoten is altijd mis

  Niet geschoten is altijd mis

  Je hebt ontzettend veel tijd zitten in het maken van studie samenvattingen ter voorbereiding op je tentamens. Waarom niet verkopen aan je medestudent en er nog iets aan verdienen?

 • Bepaal je prijs

  Bepaal je prijs

  Per item, bepaal je een eigen prijs. Je kan bundels maken met een korting, of spelen met je prijzen op een later moment.

 • Wereldwijd bereik

  Wereldwijd bereik

  Jouw studie samenvattingen worden wereldwijd aangeboden. De marktplaats biedt jou een plek om internationaal de uitgever te worden van je eigen werk.

 • Slapend rijk worden

  Slapend rijk worden

  Op iedere verkoop verdien jij geld. Het was nog nooit zo makkelijk om geld te verdienen. Upload je studie samenvattingen en verkoop vandaag nog!

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Verkoop je studie samenvattingen

Stuvia biedt een online marktplaats voor het verkopen van studie samenvattingen, zodat je kan verdienen aan je harde werk. Het studentenleven gaat niet over rozen. Je hebt een relatief laag inkomen en het vinden van motivatie is lastig. Stuvia biedt je een uitkomst: vind motivatie door te verdienen aan je inspanningen. Op deze manier heb je ook geen bijbaan meer nodig en haal je je tentamens met twee vingers in je neus.

Start je persoonlijke studie winkeltje

Binnen enkele seconden, start jij je persoonlijke studie winkel in de online marktplaats. Met jouw studie documenten help je medestudenten sneller tot de essentie te komen. Anderzijds, word jij rijkelijk beloond voor je harde werk. Dit is precies de motivatie die je nodig had om ijverig aan het werk te gaan met je tentamen voorbereidingen. Zo verdien je niet alleen geld aan je samenvattingen, je cijfers zullen ook door het dak schieten. Een absolute win win!

You have full ownership

1. Alles blijft jouw eigendom

Jij blijft 100% eigenaar van je studie samenvattingen. Kopers hebben alleen het recht je werk voor ‘eigen gebruik’ in te zien. Verspreiding van je werk is strafbaar.

We will help you provide support

2. We helpen je graag op weg

Tijdens het uploadproces, kies je een pakkende titel en goede beschrijving voor je samenvattingen, zodat medestudenten je online (via Google bv) kunnen vinden.

You set the price

3. Kies je prijs en start met verkopen

Jij bepaalt de prijs van je studie samenvattingen. Of maak bundels van je beste samenvattingen met een aantrekkelijke korting als lokker voor kopers.

We do the marketing

4. Wij verspreiden het woord voor je

Zodra je documenten online staan, worden jouw studie samenvattingen meegenomen in pagina’s op Stuvia die voor zoekverkeer zijn geoptimaliseerd. Ook worden er automatisch notificaties verstuurd aan de mensen binnen jouw studiegebied.

Quality will sell

5. Kwaliteit boven kwantiteit

Hoge beoordelingen van jouw documenten hebben direct invloed op je online reputatie. Een hoge reputatie zorgt direct voor meer sales. Mensen zullen je gaan volgen, waardoor toekomstige uploads direct onder de aandacht vallen bij deze groep mensen.

Earn your income

6. Passief inkomen

Het platform is er voor gebouwd dat goede verkopers zich kunnen onderscheiden middels een reputatie en dat deze reputatie direct gelieerd is aan hun verdiensten. Je verdient immers geld per keer dat je document wordt gekocht! Zonder dat je er nog maar iets voor hoeft te doen, zul je jarenlang verdienen aan het werk dat je ooit hebt geüpload.

Onze gemeenschap

2.200.000 Documenten verkocht Sinds we begonnen zijn in 2010
750.000 Gemiddelde jaarinkomsten Sinds we begonnen zijn in 2010
75.000 Samenvattingen verkocht in de afgelopen 30 dagen
20.000 Nieuwe aanmeldingen sinds het begin van de maand

Als student verkopen op Stuvia

Jouw samenvattingen, college aantekeningen en opdracht uitwerkingen zijn geld waard. Stuvia is een platform waar je al jouw harde werk om kan zetten in geld. We bieden je een genereuze commissie op elke verkoop. Stuvia biedt dus een snelle en gemakkelijke manier om als student extra geld te verdienen voor werk dat je normaal gesproken toch al doet tijdens je opleiding. Daarnaast blijft je studiemateriaal onbeperkt waardevol voor medestudenten, waardoor je tot lang na je afstuderen geld kunt blijven verdienen aan je studiemateriaal.

Klanten over Stuvia

Laat alles zien

Klanten over Stuvia

Laat alles zien