OEFENTENTAMEN ORGANISATIEDYNAMIEK EN BELEID! - €4,99   In winkelwagen

Bundel

OEFENTENTAMEN ORGANISATIEDYNAMIEK EN BELEID!

Oefenvragen en antwoorden voor het tentamen organisatiedynamiek in beleid Gastelaars, De Winter, Tonkens, Samenlevingen H10, Anders kijken H12 en Ondernemen en innoveren in zorg en welzijn het hele boek.

2 items

Antwoorden toets organisatiedynamiek en beleid

(0)
€4,49

Ben jij nog niet helemaal zeker over het maken van je tentamen? Maak deze oefentoets, zodat je ziet welke punten je nog extra aandacht moet geven voor het leren!

Bekijk voorbeeld

Vragen toets organisatiedynamiek en beleid

(0)
€4,49

Ben jij nog niet helemaal zeker over het maken van je tentamen? Maak deze oefentoets en kijk waar je aandachtspunten liggen voor een nog beter resultaat!

Bekijk voorbeeld
michelleneefjes

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€8,49   4,99  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen