HERKANSINGSPAKKET STAATSRECHT 3 & IPR - €7,49   In winkelwagen

Bundel

HERKANSINGSPAKKET STAATSRECHT 3 & IPR

Haal met deze bundel jou herkansingen voor de vakken Staatsrecht 3 en IPR! Succes!

5 items

Samenvatting: Staatsrecht 3 schema per land

(0)
€4,49

Dit document bevat een schematisch overzicht van de verplichte stof voor het tentamen Staatsrecht 3. Per onderwerp en per land gegroepeerd om zo overzichtelijk de stof te kunnen leren. Succes met het tentamen!

Bekijk voorbeeld

Samenvatting HC Staatsrecht 3

(0)
€6,49

Deze samenvatting bevat een uittreksel van de hoofdpunten uit de hoorcolleges, waarbij alles bijna letterlijk is meegetypt. Een uitgebreide samenvatting met daarin alle stof die jij moet kennen voor je (her)tentamen. Door deze 76 pagina's te bestuderen zal je gegarandeerd je (her)tentamen halen! Kli...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Hoofdpunten Staatsrecht 3 en rechtsvergelijking

(3)
€5,99

6x verkocht

Dit document bevat de hoofdpunten op een rij, oefenvragen per land en oefenvragen die rechtsvergelijkend van karakter zijn. Op deze manier kan de algehele theorie worden toegepast en worden geoefend ter voorbereiding voor het tentamen.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Overzicht belangrijkste punten tentamen jurisprudentie IPR

(6)
€4,49

6x verkocht

Dit document bevat de belangrijkste hoofdpunten en hoofdlijnen per onderwerp gerangschikt. Ook is er een overzicht te vinden van de belangrijkste arresten/jurisprudentie met een korte uiteenzetting. Klik, koop en download dit document en haal een voldoende op je tentamen Internationaal Publiekrecht ...

Bekijk voorbeeld

Internationaal Publiekrecht (IPR) samenvatting stof hoorcollegeaantekeningen 2017-2018

(3)
€6,99

3x verkocht

Deze samenvatting bevat een uittreksel van de hoofdpunten uit de hoorcolleges. Een uitgebreide samenvatting met daarin alle stof die jij moet kennen voor je tentamen. Door deze 57 pagina's te bestuderen zal je gegarandeerd je tentamen halen! Klik, koop en download nu dit document. Succes!

Bekijk voorbeeld
dm95

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€26,49   7,49  2x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen