Samenvattingen leerjaar 1 BMO - €10,49   In winkelwagen

Bundel

Samenvattingen leerjaar 1 BMO

Het is een bundel die alle samenvattingen bevat van het eerste leerjaar van de opleiding BMO (Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek) van Avans. Zo bevat het een samenvatting van oncologie, biotechnologie en gezondheid, anatomie en fysiologie, DNA en evolutie, chemisch rekenen, evenwichten, celbiologie en levende chemie.

9 items

Samenvatting: Biotechnologie

(1)
€3,49

Het bevat een samenvatting van het biotechnologie deel van het vak biotechnologie en gezondheid. Het wordt gegeven in het eerste leerjaar van de opleiding BMO.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Oncologie

(0)
€5,49

1x verkocht

Het bevat een samenvatting van het vak oncologie. Dit vak wordt in het eerste leerjaar gegeven van de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek (BMO). Het is een Nederlandse samenvatting met Engelse termen. Het bevat ook een deel van de powerpoint omdat er weinig les materiaal van het boek...

Bekijk voorbeeld

Deel samenvatting Biotechnologie en Gezondheid (immuniteit)

(1)
€3,49

1x verkocht

Het betreft een samenvatting van het deel van de immuniteit van het vak Biotechnologie en Gezondheid. Dat wordt gegeven in het eerste leerjaar van de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Het is geschreven in het Nederlands met Engelse termen.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting DNA en evolutie

(0)
€5,49

Het bevat een samenvatting voor het vak DNA en evolutie. Het wordt gegeven in het eerste leerjaar van de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Het is geschreven in het Nederlands, met Engelse termen en plaatjes.

Bekijk voorbeeld

Aangepaste versie samenvatting Anatomie en Fysiologie

(1)
€5,49

1x verkocht

Het bevat een aangepaste versie van de samenvatting van Anatomie en Fysiologie. Het vak wordt in het eerstel eerjaar gegeven van de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Deze samenvatting gaat over onder andere het hart, bloedsomloop, hersenen, zenuwen, nieren etc. Het is een samenvat...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Chemisch rekenen

(0)
€2,99

Het bevat een samenvatting en voorbeeld berekeningen van chemisch rekenen. Het is een vak dat gegeven word in periode 1 van leerjaar 1 van de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek (BMO).

Bekijk voorbeeld

Samenvatting evenwichten

(2)
€4,49

2x verkocht

Het bevat een samenvatting van hoofdstuk 16, 17, 18.1 en 18.2 van het boek Chemistry; The central Science. Het wordt in het eerste leerjaar gegeven.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting celbiologie

(5)
€5,49

8x verkocht

Het bevat een samenvatting van celbiologie. Hoofdstuk 5, 7, 8, 9 en 12. Het is geschreven in het Nederlands, met veel Engelse termen tussendoor. Ook zitten er veel plaatjes in wat de tekst duidelijker maken.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting levende chemie

(1)
€5,49

Het is een samenvatting van levende chemie. Het is een vak wat in de eerste periode van leerjaar 1 gegeven wordt.

Bekijk voorbeeld
avansbreda

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€37,99   10,49  2x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen