Onderzoeksvoorstel + Eindverslag GGZ2023 Research into Psychopathology - €6,99   In winkelwagen

Bundel

Onderzoeksvoorstel + Eindverslag GGZ2023 Research into Psychopathology

Onderzoeksvoorstel en eindverslag van blok 3 in jaar 2 GGZ (GGZ2023). Eindverslag beoordeeld met een 8,8. LET OP: plagiaat! Gebruik uitsluitend als voorbeeld.

2 items

GGZ2023 Eindverslag - Onderzoek in de Psychopathologie

(0)
€4,99

Eindverslag van het blok GGZ2023 - Onderzoek in Psychopathologie. Het eindverslag is beoordeeld met een 8,8. Het verslag is geschreven in het Engels. LET OP: alle ingeleverde documenten worden gescand op plagiaat; het overnemen van onderdelen leidt automatisch tot een fail. Gebruik het document uits...

Bekijk voorbeeld

Summary: Research Proposal GGZ2023 Research into Psychopathology

(1)
€3,49

1x verkocht

Onderzoeksopzet voor onderzoek in psychopathologie/research into psychopathology. Blok 3 in GGZ jaar 2 (GGZ2023). In het Engels geschreven. LET OP: plagiaat! Niet letterlijk overnemen, maar uitsluitend als voorbeeld gebruiken.

Bekijk voorbeeld
sannevw

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€8,48   6,99  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen