Alle basiswoorden SPQR Latijn Tekstboek 1, 2, 3 + ARGO Grieks tekstboek onderbouw - €6,74   In winkelwagen

Bundel

Alle basiswoorden SPQR Latijn Tekstboek 1, 2, 3 + ARGO Grieks tekstboek onderbouw

Alle basiswoorden SPQR Latijn Tekstboek 1, 2, 3 + ARGO Grieks tekstboek onderbouw Copyright: alle woorden zijn LETTERLIJK overgetypt van de boeken SPQR Latijn Tekstboek 1, 2, 3 + ARGO Grieks tekstboek onderbouw van de uitgeverij Staal en Roeland.

2 items

Alle basiswoorden Latijn (boek: SPQR Latijn Tekstboek 1, 2, 3)

(0)
€3,69

3x verkocht

In het document kunt u de DIKGEDRUKTE basiswoorden van het boek SPQR Latijn Tekstboek 1,2,3 vinden. Dit boek is bedoeld voor gymnasiasten die in hun eerstejaars, tweedejaars en derdejaars zitten. Door het langdurig gebruik van het boek is het erg handig dat alle basiswoorden in één document zit. J...

Bekijk voorbeeld

Alle basiswoorden Grieks Thema 1-8 (boek: ARGO Grieks tekstboek onderbouw)

(0)
€3,69

2x verkocht

In het document kunt u de DIKGEDRUKTE basiswoorden van het boek ARGO Grieks tekstboek onderbouw vinden. Dit boek is bedoeld voor gymnasiasten die in hun eerstejaars, tweedejaars en derdejaars zitten. Door het langdurig gebruik van het boek is het erg handig dat alle basiswoorden in één document zi...

Bekijk voorbeeld
WJK2109

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€7,38   6,74  2x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen