MCB-20806 - €3,99   In winkelwagen

Bundel

MCB-20806

Bundles my Lecture summary of all approaches with a summary of all the knowledge clips that are useful to revise before taking the exam.

2 items

MCB-20806 Knowledge Clips Summary

(0)
€2,99

Dit is een samenvatting van de knowledge clips voor het vak MCB-20806.

Bekijk voorbeeld

MCB-20806 Lecture summary (all approaches)

(0)
€2,99

Dit is een samenvatting van alle colleges van het vak Principles of Consumer Studies (MCB-20806). Het bevat de slides, aangevuld met wat er in de colleges is verteld. Deze samenvatting is volledig in het Engels.

Bekijk voorbeeld
nicolest

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€5,98   3,99
  • (0)
  Toevoegen