COLLEGE + LITERATUUR - €5,99   In winkelwagen

Bundel

COLLEGE + LITERATUUR

Dit document bestaat zowel uit de aantekeningen van de colleges als de antwoorden vanuit de leeswijzer op de literatuur. Bij college 4, waar geen leeswijzer is, is een samenvatting van het artikel gegeven. Het document is in het Nederlands.

2 items

VRAGEN + ANTWOORD Literatuur Recente Ontwikkelingen in Risicogedrag

(0)
€3,49

6x verkocht

Dit document bestaat uit de vragen vanuit de leeswijzer en antwoorden. Ook bij college 4, waarbij geen echte vraag is, staat een samenvatting van het artikel. Dit document is in het Nederlands.

Bekijk voorbeeld

AANTEKENINGEN Colleges Recente Ontwikkelingen in Risicogedrag

(0)
€4,99

3x verkocht

Dit document bevat de aantekeningen van de colleges. De PowerPoint is verwerkt in het document met extra aanvullingen. De grafieken en afbeeldingen zijn overgenomen in het document. Het document is in het Nederlands

Bekijk voorbeeld
liekeroelofs

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€7,99   5,99  4x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen