samenvatting + oefenvragen Basisboek eventmanagement - €4,99   In winkelwagen

Bundel

samenvatting + oefenvragen Basisboek eventmanagement

deze bundel biedt mogelijkheid om niet alleen de samenvatting te leren maar vervolgens ook oefenvragen te maken.

2 items

Samenvatting: Basisboek Eventmanagement, Gabrielle kuiper

(1)
€3,94

2x verkocht

Basis Eventmanagement is dé samenvatting die het complete boek samenvat met duidelijke voorbeelden en zorgt voor een goed overzicht zodat je helemaal klaar bent voor je tentamen.

Bekijk voorbeeld

oefententamenvragen basisboek evenmanagement

(0)
€3,49

dit document bevat een reeks tentamenvragen zodat je goed kan oefenen voor het tentamen over basisboek eventmanagement van Gabrielle Kuiper.

Bekijk voorbeeld
elinesuidman

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€6,94   4,99  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen