Vwo 2 en 3 - €10,49   In winkelwagen

Bundel

Vwo 2 en 3

Bundel vwo 3 en 2

5 items

Rekenen 2f deel a hoofdstuk 2

(1)
€2,99

3x verkocht

het document is van het vak Rekenen. uitgever is Noordhof. het is deel A. Antwooorden van de uitgever zelf.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting duits gramatica leerjaar 1 havo/vwo

(0)
€4,49

1x verkocht

Dit document geeft alle informatie over gramatica leerjaar 1 op havo/vwo. Deze samenvattinv is niet alleen Handig voor leerjaar 1 maar ook voor andere leerjaren.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Natuurkunde hoofdstuk 5.Warmte

(1)
€4,99

1x verkocht

Samenvatting Natuurkunde. De samenvatting gaat over hoofdstuk 5 van het boek NASK. Voor vwo 2. het hoofdstuk heet warmte. alle belangrijke dingen van de toets staan vermeld in de samenvatting.

Bekijk voorbeeld

Oefentoets gramatica nederlands

(0)
€3,49

dit document is een oefentoets van grammatica vwo2. gemaakt door een Nederlands docent.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting geschiedenis hoofdstuk 4 leerjaar 2 vwo

(0)
€5,99

Deze samenvatting is een samenvattingf van geschiedenis hoofdstuk 2 leerjaar 2vwo. ook kan dit document gebruikt worden op 2 havo en 3havo. het is een samenvatting gemaakt door een leerling maar voledig nagekeken door een leraar. In de samenvatting staat alle stof van het pw.

Bekijk voorbeeld
BryanJulien

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€21,95   10,49
  • (0)
  Toevoegen