Samenvattingen AD ondernemen Windesheim - €10,49   In winkelwagen

Bundel

Samenvattingen AD ondernemen Windesheim

Dit zijn alle samenvattingen van de theoretische vakken van AD ondernemen Windesheim. Dit geld voor leerjaar 1 + 2.

9 items

Samenvatting: Online marketing + colleges + oefenvragen

(0)
€6,49

2x verkocht

Deze samenvatting bevat H1, H2, H3, H4, H5, H6, H7, H8, H12, H13, H14 en H15. Alle hoofdstukken die je moet leren voor Online marketing 1 op Hogeschool Windesheim. Daarnaast zijn alle aantekeningen van 6 lessen per hoofdstuk bijgevoegd én oefenvragen.

Bekijk voorbeeld

Oefenvragen inleiding recht

(1)
€3,49

2x verkocht

In dit document staan circa 50 tentamen oefenvragen met antwoorden. Je krijgt hierdoor een duidelijk beeld hoe de vraag gesteld kan worden.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting mens en organisatie H1, H2, H3, gastcolleges.

(5)
€5,99

13x verkocht

Dit is een samenvatting voor het vak mens en organisatie in jaar 1 AD ondernemen. Hoofdstuk 1,2, en 3 komen erin voor. Daarnaast zijn de gastcolleges erin verwerkt.

Bekijk voorbeeld

Oefententamen met antwoorden Retailmarketing

(0)
€3,74

2x verkocht

Dit is een exclusief oefententamen van het vak Retailmarketing. De antwoorden zijn ook bijgevoegd. Het hoort bij het boek retailmarketing van Frank Quiz.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Retailmarketing Hoofdstuk 1 tot en met 20.

(0)
€5,99

Samenvatting van het boek retailmarketing van het boek retailmarketing van Frank Quiz. De samenvatting bevat hoofdstuk 1 tot en met 20 met uitgebreide uitleg en plaatjes.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting H1 + H2 + H3 + H5 + gastcollege Iclicks.

(0)
€3,49

Deze samenvatting is bedoeld voor het eerste jaar van het Windesheim Flevoland, specifiek voor het vak E-business. Deze samenvatting bevat Hoofdstuk 1,2,3,5 en een gastcollege van Iclicks. Auteur Marjolein Visser ISBN/EAN 1235 Druk 1

Bekijk voorbeeld

151 Oefenvragen van de oefentoetsen Marketing De essentie

(3)
€5,04

7x verkocht

Dit document bevat 151 oefenvragen die hoog waarschijnlijk ook gevraagd worden op je tentamen. Dit is exclusief de antwoorden. Zo heb je een idee wat er gevraagd kan worden op het tentamen en ben je goed voorbereid!

Bekijk voorbeeld

Tentamenvragen Marketing de essentie H1 TM H5

(1)
€4,49

2x verkocht

Dit is een bestand met tentamenvragen INCLUSIEF DE ANTWOORDEN. Hierin wordt hoofdstuk 1 tot en met hoofdstuk 5 omschreven. Hiermee ga je goed voorbereid je tentamens in!

Bekijk voorbeeld

Samenvatting aantekeningen H1 tm H5.

(0)
€5,49

Dit is een samenvatting incl. aantekeningen van het boek Marketing de essentie. De samenvatting bestaat uit hoofdstuk 1 tot en met hoofdstuk 5. De samenvatting bevat alle belangrijke informatie inclusief de tabellen en de afbeeldingen uit het boek. Boek: marketing de essentie van Philip Kotler en Ga...

Bekijk voorbeeld
jessiewilms

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€44,21   10,49
  • (0)
  Kopen