Bundel Preventie, Family Mediation en Behandeling in de Forensische Context - €7,99   In winkelwagen

Bundel

Bundel Preventie, Family Mediation en Behandeling in de Forensische Context

Een bundel voor het vak Preventie met de college aantekeningen van alle colleges en gastcolleges en samenvattingen van alle artikelen van de literatuurlijst

2 items

Literatuursamenvatting Preventie

(0)
€5,49

Samenvatting van alle literatuur van het vak Preventie, Family Mediation en Behandeling in de Forensische Context

Bekijk voorbeeld

College aantekeningen Preventie, Family Mediation en Behandeling

(0)
€3,99

2x verkocht

Uitgebreide college aantekeningen van de colleges van het vak Preventie, Family Mediation en Behandeling in de Forensische Context, uit de master Forensische Gezinspedagogiek aan de Universiteit Leiden

Bekijk voorbeeld
desiree73

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€9,48   7,99  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen