Tentamens module 6 deeltijd variant HBO-V - €10,49   In winkelwagen

Bundel

Tentamens module 6 deeltijd variant HBO-V

Hierin staan de verslagen die in module 6 gemaakt moeten worden. Het verslag van gezondheidsbevordering en de powerpoint van de preventieve groepsinterventie.

2 items

Module 6. Deeltentamen 3 Preventieve groepsinterventie

(0)
€7,99

Voor deeltentamen 3 van module 6 is het de bedoeling dat je een preventieve groepsinterventie uitvoert. Deze groepsinterventie moet zijn dat je een onderwerp van de BRAVO behandeld. Ik heb hierbij een presentatie gegeven aan jongeren die zijn geopereerd in het ziekenhuis. Hier heb ik dan mijn powerp...

Bekijk voorbeeld

Samenwerken aan gezondheidsbevordering. Module 6 deeltentamen 1.

(0)
€7,99

Module 6 deeltentamen 1. Gezondheidsbevordering. In dit verslag wordt aan de hand van de BRAVO een casus geschetst die wordt uitgewerkt op het gebied van gezondheidsproblemen. Dit tentamen is voor deeltijd onderwijs HBO-V.

Bekijk voorbeeld
marielle_75

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€15,98   10,49
  • (0)
  Kopen