dichterbij, filosofie en psychologie J1P4 - €3,99   In winkelwagen

Bundel

dichterbij, filosofie en psychologie J1P4

Bundel van de samenvattingen DichtErbij, psychologie en filosofie voor het eerste jaar van de opleiding MWD, periode 4. Deze zijn geschreven ahv aantekeningen, powerpoints, theorie en toetscriteria. Let op: de toetscriteria voor DichtErbij zijn gewijzigd. Deze is dan ook ahv die criteria geschreven.

2 items

Samenvatting: Dichterbij Jaar 1 periode 4

(15)
€2,99

18x verkocht

Samenvatting van het vak dichterbij voor het eerste jaar van de opleiding mwd aan inholland. Let op: de toetscriteria zijn onlangs gewijzigd, het is geen training meer. Dus de samenvatting is ook gebaseerd op de nieuwe toetscritera, samen met de aantekeningen vanuit de colleges en theorie.

Bekijk voorbeeld

samenvatting psychologie en filosofie P4J1

(13)
€3,49

21x verkocht

Samenvatting van de vakken psychologie en filosofie P4J1. De samenvattingen zijn geschreven aan de hand van aantekeningen, leerdoelen, theorie en powerpoints.

Bekijk voorbeeld
daryadefeber

1  beoordeling

Door: jellesnoek • 1 jaar geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€6,48   3,99  28x  verkocht
  • (1)
  Toevoegen