Samenvatting: Functioneren van Organisaties - €4,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Human Resource Management bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Human Resource Management overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting: Functioneren van Organisaties

De samenvatting vat het hele boek Functioneren van Organisaties samen. Het begint met de 5 coördinatiemechanismen en 5 organisatieonderdelen. Hierna wordt er in gegaan op de negen ontwerpparameters. De parameters zijn opgedeeld in 4 categorieën. Dit staat allemaal duidelijk en overzichtelijk in de samenvatting. De betekenissen en de functie van de parameters worden in de samenvatting weergeven. De samenvatting eindigt met de verschillende configuraties. Hierbij wordt duidelijk aangegeven wat voor soorten organisaties of bedrijven bij welke configuratie past. De samenvatting is in totaal 19 bladzijden lang.

Voorbeeld 2 van de 23  pagina's

xmargot2

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,49
  • (0)
  Toevoegen