Samenvatting: Het jonge kind in culturele context - Harkness - €2,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Ouders en gezinsopvoeding oordeelvorming bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Ouders en gezinsopvoeding oordeelvorming overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting: Het jonge kind in culturele context - Harkness

Laatste update van het document: 3 jaar geleden

Samenvatting van hoofdstuk 4 uit het boek 'Opvoeding als evenwichtskunst'. Voor pedagogiek studenten aan Inholland aangegeven als het artikel van Harkness. In deze samenvatting komen de belangrijkste aspecten uit het hoofdstuk naar voren en wordt de ontwikkelings-niche van Harness per fase uitgelegd.

Voorbeeld 1 van de 3  pagina's

Amberxoxo

4  beoordelingen

Door: davidmeijer • 9 maanden geleden

Korte samenvatting

Door: sowenda_ • 10 maanden geleden

Door: amberdebruijn47 • 1 jaar geleden

Door: roosstet • 2 jaar geleden

Niet erg uitgebreid, maar zeker hulpvol!

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

2,99  15x  verkocht
  • (4)
  Toevoegen