VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€4,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
154
1
(0)

Samenvatting: Ziekenhuiszorg tentamenuitreksel hst 1 tot 8 Verschillende soorten shocks

Soorten shocks beschreven: Hypovolemisch. Cardiogeen. Obstructief. Anafylactisch. Septisch. Neurogeen Bevat de onderstaande samenvattingen: 1.1 Zorgvragers in het ziekenhuis: Type zorgvragers in het ziekenhuis, de specifieke kenmerken die je in het ziekenhuis tegenkomt en de verpleegkundige taken. 2.1 Geschiedenis van de ziekenhuiszorg en voorzieningen: Het ziekenhuis kent verschillende soorten organisaties. Groot-behandel en zorgbedrijf. 3.1 Proces van intake tot beëindiging van de hulpverleners: proces dat zorgvrager doorloopt als hij word opgenomen voor een poliklinische of klinisch behandeltraject. -Indicatiestelling -Diagnostiek -De opname periode -Ontslag 4.1 Het verpleegkundig proces in het ziekenhuis: Methodische stappen, verschillende fases opname, anamnese, doelen, planning en uitvoering, evalueren, rapportage, ontslag. 6.1 Route bij een poliklinische en klinische opname: Operaties en waar vindt die plaats, ruimtes en afdelingen binnen het ziekenhuis met een geplande opname, acute opname is bij de spoedeisende hulp. 7.1 De preoperatieve zorg: Verpleegkundige zorg die voorafgaand de operatie wordt gegeven. 8.1 De postoperatieve zorg: zorg die door de verpleegkundige gegeven word na een operatie/ingreep.

Voorbeeld 3 van de 23 pagina's
SAMENVATTING
€4,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
154
1
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Heel boek samengevat?
onbekend
Geupload op
8 juni 2016
Aantal pagina's
23
Geschreven in
2015/2016
Type
Samenvatting
Gekoppeld boek
Titel boek
Traject V&V / VVT ziekenh / deel1 BB 4 MB
Auteur(s)
Onbekend
Jaar
Onbekend
Druk
1
Verkoper
BRONS  
LotteWolters24
Lid sinds 3 jaar geleden
27 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
0
1
2
0
1

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×