Samenvatting: Geschiedenis Werkplaats: Hoofdstuk 9 Tijd van Wereldoorlogen - €3,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Geschiedenis bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Geschiedenis overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting: Geschiedenis Werkplaats: Hoofdstuk 9 Tijd van Wereldoorlogen

In deze samenvatting vind je heel hoofdstuk 9 van geschiedenis werkplaats samengevat. Deze samenvatting is gemaakt over de periode 1900-1950 en gaat dus over de tijd van Wereldoorlogen. In deze samenvatting wordt alles duidelijk uitgelegd, met af een toe een schematische hulp. Ook staan aan het begin van de samenvatting alle (uitgebreide) kenmerkende aspecten. De lay-out is erg duidelijk en per alinea staan de belangrijkste zinnen gemarkeerd. (als je deze zinnen weet haal je je toets/examen/SE sowieso!) Heel veel succes!

Voorbeeld 1 van de 10  pagina's

chiarastam

1 beoordelingen

Door: michellevanderjagt • 2 jaar geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

3,99  3x  verkocht
  • (1)
  Toevoegen