Samenvatting Capita Strafrecht (7e druk) - €5,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Rechtsgeleerdheid bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Rechtsgeleerdheid overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting Capita Strafrecht (7e druk)

Samenvatting van 40 pagina's.

Voorbeeld 3 van de 48  pagina's

kimvanderworp

1 beoordelingen

Door: Brandy1992 • 4 jaar geleden

Ik vind dit een slechte samenvatting. De essentie van het boek wordt vaak weggelaten. Dit is zeker geen vijf euro waard! Ik moet alsnog het boek doorlezen..

Door: kimvanderworp • 4 jaar geleden

Erg jammer om te lezen dat je het een slechte samenvatting vindt. Samenvattingen schrijven is mijn manier van leren en ik heb het tentamen destijds met een 8 gehaald. Hoe je weet dat de essentie van het boek wordt weggelaten zonder het boek gelezen te hebben weet ik niet, maar dat maakt ook niet uit. Ik weet niet welke vakken je nog meer volgt, maar wat mij betreft mag je best een privébericht sturen met een andere samenvatting die je nog graag zou willen hebben.

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

5,49  36x  verkocht
  • (1)
  Toevoegen