VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€4,99
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
64
7
(5)

Samenvatting Anatomie A periode 5

Zeer volledige samenvatting Anatomie A periode 5 Sportkunde/Sport en Bewegen jaar 2. Ik heb de samenvatting gemaakt op basis van de Powerpoints uit de lessen, aantekeningen uit de lessen, de leerdoelen uit het werkboek en veel informatie zelf opgezocht op het internet (vooral informatie over alle spieren). In de samenvatting heb ik veel plaatjes en voorbeelden verwerkt zodat het makkelijk leerbaar is! Wat ik ook heb gedaan is elke spier, bot of band (alles uit de bijlagen) stuk voor stuk aan beurt laten komen met verduidelijkende plaatjes. Alles komt dus één voor één aan bod in mijn samenvatting, super handig! Ook heb ik aan het eind oefenvragen uit ppt's met plaatjes en antwoorden natuurlijk. Ik ben Jur een student aan de Hogeschool Inholland Haarlem opleiding Sportkunde/ Sport en bewegen. Ik heb het 1e jaar mijn propedeuse gehaald, alle toetsen van jaar 2 en zit nu in jaar 3. Check ook mijn samenvattingen voor andere vakken! Ik heb voor elk vak een volledige samenvatting gemaakt!! Succes met leren ;)

Voorbeeld 1 van de 39 pagina's
Beoordelingen ( 5 )
Door fabian_roozen  · 6 maanden geleden
Door falcodegroot  · 8 maanden geleden
top
Door denizhughes  · 8 maanden geleden
Door JMLeen  · 8 maanden geleden
Door robbert-janschroevers  · 8 maanden geleden
SAMENVATTING
€4,99
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
64
7
(5)
Document informatie
Pagina's
39
Geschreven
2016/2017
Type
SAMENVATTING
Titel boek
Onbekend
Auteur(s)
Onbekend
Jaar
Onbekend
ISBN
Onbekend
Druk
Onbekend
Heel Boek
onbekend
Geupload
13 september 2017
Verkoper
ZILVER  
Jursamenvatting
Lid sinds 1 jaar geleden
93 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
4
24
8
3
0

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 250.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.