Samenvatting: Psychologie, een inleiding Hoofstuk 1 t/m 14 - €8,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Inleiding in de Psychologie bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Inleiding in de Psychologie overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting: Psychologie, een inleiding Hoofstuk 1 t/m 14

Een samenvatting van alle belangrijke begrippen, termen, theorieën en modellen van Algemene Psychologie staan hierin beschreven. De samenvatting is van het boek "Psychologie, een inleiding" de 8e editie van Pearson. Hoofstuk 1 t/m 14 staan erin. Hoofdstuk 1. Geest, gedrag en psychologische wetenschap Hoofdstuk 2. Biopsychologie, neurowetenschap en de menselijke aard Hoofdstuk 3. Sensatie en perceptie: waarneming Hoofdstuk 4. Leren en omgeving Hoofdstuk 5. Geheugen Hoofdstuk 6 Denken en intelligentie Hoofdstuk 7 --> niet. Hoofdstuk 8. Vormen van bewustzijn Hoofdstuk 9. Motivatie en emotie Hoofdstuk 10. Persoonlijkheid: theorieën van de gehele persoon Hoofdstuk 11 ---> niet. Hoofdstuk 12. Psychische stoornissen Hoofdstuk 13. Therapieën voor psychische stoornissen Hoofdstuk 14 Stress, gezondheid en welzijn Samenvatting van 43 pagina's en 11400 woorden.

Voorbeeld 2 van de 43  pagina's

chillizzm

24  beoordelingen

Door: maaikejulia • 4 maanden geleden

Bevat bijna alleen maar de begrippen, niet echt een samenvatting dus. Spijt van mijn aankoop.

Door: puckzents • 4 maanden geleden

Door: isabelletimmermans • 10 maanden geleden

Door: Elientje26 • 1 jaar geleden

ik heb nodig hoofdstuk 7 en 11 staan ze er beide niet in...

Door: mobisedighi • 1 jaar geleden

Door: elphirederoo • 1 jaar geleden

Bekijk meer beoordelingen  

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

8,49  73x  verkocht
  • (24)
  Toevoegen