Globalisering I ESG volledige tijdlijn en samenvatting - €3,49   In winkelwagen

Samenvatting

Globalisering I ESG volledige tijdlijn en samenvatting

De volledige stof van Globalisering I in één grote matrix: 'The Human Web', 'Grenzen in beweging'en alle artikelen. Samengevat in de vorm van een tijdlijn, met belangrijkste begrippen (dikgedrukt) en hun uitleg. Ook de kern van het betoog van de verplichte artikelen en samenvatting van het verplichte hoofdstuk uit Grenzen in beweging. Alles aangevuld met informatie uit de colleges

Voorbeeld 2 van de 15  pagina's

albert_geerts

Ook beschikbaar in bundel 1

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

3,49  2x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen