Samenvatting: wettelijke kaders - €6,48   In winkelwagen

Samenvatting

Samenvatting: wettelijke kaders

Laatste update van het document: 7 maanden geleden

Beste student, wettelijke kaders is het moeilijkste onderdeel voor je examen van beveiliging. Het zijn veel moeilijke begrippen die je moet kennen en begrijpen. In deze samenvatting vind je alle moeilijke woorden met een goeie duidelijke uitleg, daarbij heb ik voorbeelden gebruik om het je zo goed mogelijk uit te leggen. Ook staan er belangrijke begrippen en tabellen in vermeld. Met deze samenvatting word het leren een stuk makkelijker! En leuker! De samenvatting is na gekeken door een echt vak docent en dankzij deze samenvatting ben ik geslaagd met een dikke 8!

Voorbeeld 4 van de 53  pagina's

studiesmurf

Ook beschikbaar in bundel 3

47  beoordelingen

Door: tuijteld • 1 week geleden

Door: studiesmurf • 1 week geleden

Bedankt voor de goede beoordeling heel veel succes met leren!

Door: baran0 • 2 weken geleden

Super samenvatting! alles lekker compact en goed duidelijk beschreven. Was de eerste X gezakt en na het kopen van deze samenvatting meteen geslaagd. het was gewoon het geld waar.

Door: studiesmurf • 2 weken geleden

Wat een mooie beoordeling bedankt! Gefeliciteerd met het behalen van je examen, heel veel succes met het vervolg van je verdere studie. Als je nog vragen hebt, kun je mij altijd een berichtje sturen!

Door: tommybeer • 3 weken geleden

Wettelijke kaders is een lastig examen. Ik ben drie keer gezakt. Nu ben ik gelukkig geslaagd dankzij deze samenvatting. Bedankt!

Door: studiesmurf • 3 weken geleden

Wauw wat goed om te horen. Heel veel succes met je verdere studie!

Door: adam_elmou • 1 maand geleden

Door: studiesmurf • 1 maand geleden

wat jammer dat je de samenvatting maar twee sterren geeft, zou je misschien uit kunnen leggen wat je miste? Heel veel succes met je verdere studie. Als je nog vragen hebt hoor ik het graag.

Door: davuddaskin • 2 maanden geleden

Door: studiesmurf • 2 maanden geleden

heyy, ik zie dat je de samenvatting 2 sterren geeft. Jammer!Zou je misschien kunnen uitleggen wat je miste? Heel veel succes met je study!

Door: renewilmatombramveldwiesch • 3 maanden geleden

Door: studiesmurf • 1 maand geleden

Bedankt voor de fijne beoordeling, succes met de verdere studie!

Bekijk meer beoordelingen  

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

6,48  69x  verkocht
  • (47)
>   Toevoegen