Summary International economics and international economic organizations - €5,99   In winkelwagen

Samenvatting

Summary International economics and international economic organizations

Samenvatting van het vak International economics and international economic organizations, gedoceerd in de master internationale betrekkingen en diplomatie aan de Universiteit Antwerpen. Het vak is voor het grootste gedeelte gedoceerd door prof. Danny Cassimon. Deze samenvatting is gebaseerd op de lessen, slides en literatuur gegeven en gebruikt door de 4 professoren. De samenvatting bevat beide delen: finance en trade.

Voorbeeld 10 van de 70  pagina's

carlijn-ibd

3  beoordelingen

Door: jeanninelmundele • 1 maand geleden

Door: gb21697 • 2 maanden geleden

Door: liezevandyck • 1 jaar geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

5,99  27x  verkocht
  • (3)
  Toevoegen