Constitutioneel Recht - Complete Samenvatting + inhoudsopgave - €6,99   In winkelwagen

Samenvatting

Constitutioneel Recht - Complete Samenvatting + inhoudsopgave

Laatste update van het document: 1 jaar geleden

Constitutioneel Recht (7de herziene druk) - Complete samenvatting inhoudsopgave - Veel rijtjes, maakt het leren eenvoudiger - Inhoudopgave maakt dat je specifiek bepaalde (sub)paragrafen kunt leren of juist overslaan - Belangrijke onderwerpen zijn gearceerd / dikgedrukt Perfect geschikt voor Staatsrecht B2 aan de Radboud Universiteit, maar zeker ook voor andere studenten geschikt doordat bijna het hele boek is samengevat (zie inhoudsopgave).

Voorbeeld 4 van de 112  pagina's

mhr

Ook beschikbaar in bundel 1

4  beoordelingen

Door: Anneke71 • 7 maanden geleden

Door: Mell92a • 1 jaar geleden

Door: evyvdmeulen • 1 jaar geleden

Door: anne rasing • 1 jaar geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

6,99  13x  verkocht
  • (4)
  Toevoegen