VERKOPEN
Zoeken
SCRIPTIE
€10,49
Ook beschikbaar in bundel v.a. €15,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
856
31
(10)

Integrale eindopdracht MBA - eindcijfer 7,8

Deze opdracht is de afronding van het 'Master ontwikkelprogramma fase 1' en wordt ingeleverd onder de noemer 'Integrale opdracht Master of Business Administration'. Het stuk is beoordeeld met een 7,8. De feedback is aan het document toegevoegd. De opdracht vanuit de NCOI is als volgt: 1. Wat levert u in? De Integrale Eindopdracht is een uitwerking van het opzetten en uitvoeren van de eerste drie fasen van een praktijkgericht onderzoek over een onderwerp of vraagstuk dat speelt in het team of op uw afdeling. U beschrijft het onderwerp of vraagstuk en geeft aan waarom u dit wilt onderzoeken. 2. Hoe voert u de opdracht uit? •U formuleert een probleemdefinitie op basis van uw onderwerp (fase 1 van de onderzoekscyclus). •Formuleer een doelstelling op basis van een probleemanalyse. •Formuleer een centrale onderzoeksvraag. •Formuleer op basis van de centrale onderzoeksvraag de bijbehorende deelvragen. •U bestudeert de bronnen die relevant zijn voor uw probleemdefinitie en werkt die uit in een theoretisch kader (fase 2 van de onderzoekscyclus). •U stelt op basis van de relevante bronnen een onderzoeksmodel op (fase 2 van de onderzoekscyclus). •U maakt een onderzoeksontwerp voor eventueel verder onderzoek: het onderzoeksontwerp/ plan van aanpak (fase 3 van de onderzoekscyclus). 3. Wat is de opbouw van uw onderzoeksrapport? Voor de eisen aan en de opbouw van de Integrale Eindopdracht verwijzen wij u naar de studentenhandleiding, die u onder aan deze pagina als download kunt terugvinden. De integrale eindopdracht omvat daarnaast minimaal 4000 tot maximaal 6000 woorden.

Laatste update van het document: 1 jaar geleden
Voorbeeld 3 van de 21 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

Ook beschikbaar in bundel (8)
Beoordelingen ( 10 )
Door marleenhoekstra  · 2 maanden geleden
Door mariskahuizing  · 2 maanden geleden
Door sammutueel  · 2 maanden geleden
Geeft nieuwe inzichten en structuur tijdens studie!
Door floorbeurskens  · 3 maanden geleden
Door sandrahommersen  · 5 maanden geleden
SCRIPTIE
€10,49
Ook beschikbaar in bundel v.a. €15,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
856
31
(10)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Heel boek samengevat?
Nee
Wat is er van het boek samengevat?
Fase 1 tot en met 3 van het onderzoek
Geupload op
15 april 2018
Aantal pagina's
21
Geschreven in
2017/2018
Type
Scriptie
Begeleider(s)
Onbekend
Jaar
Onbekend
Gekoppeld boek
Titel boek
Praktijkgericht onderzoek
Auteur(s)
Mandy van der Velde, Paul Jansen
Jaar
Onbekend
Druk
2
Verkoper
GOUD  
debedrijfskundegroep
Lid sinds 1 jaar geleden
513 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
28
62
35
2
3

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×