Complete samenvatting KNO - €4,82   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Geneeskunde bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Geneeskunde overzichtspagina 

Samenvatting

Complete samenvatting KNO

Laatste update van het document: 1 jaar geleden

Complete samenvatting van het onderdeel Keel-, Neus,- & Oorheelkunde voor de studie Geneeskunde. Alle onderdelen voor het coschap KNO komen aan bod. Tevens zijn er handige bestanden als DD lijst & sjabloon anamnese/LO toegevoegd. De samenvatting is onderverdeeld in de onderdelen Oor, Neus & Keel, waarbij de onderdelen anatomie, fysiologie en pathologie worden besproken. Deze samenvatting is gebaseerd op HC's, RC's, Practica en het zakboekje KNO.

Voorbeeld 4 van de 50  pagina's

LWenting

Ook beschikbaar in bundel 2

Complete samenvatting Geneeskunde

€ 132,59   € 75,49

2x verkocht

36 items

1  beoordeling

Door: ELH • 1 jaar geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,82  10x  verkocht
  • (1)
  Toevoegen