Verpleegkunde samenvatting ethiek jaar 1 periode 3 en 4 Windesheim - €4,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Verpleegkunde bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Verpleegkunde overzichtspagina 

Samenvatting

Verpleegkunde samenvatting ethiek jaar 1 periode 3 en 4 Windesheim

Samenvatting van de lessen ethiek. Gegeven op het Windesheim in Zwolle, HBO-Verpleegkunde jaar 1 periode 3 en 4. Alle literatuur is samengevat aan de hand van leerdoelen. De onderwerpen zijn: (beroeps/zorg)ethiek, autonomie, rechtvaardigheid, Georgetown Mantra, diversiteit, morele onenigheid, positieve gezondheid, presentie, lichamelijkheid, e-health.

Voorbeeld 3 van de 21  pagina's

nienkebreuker

7 beoordelingen

Door: nadyadoerga • 5 maanden geleden

Door: floorhkuipers • 5 maanden geleden

Door: jellebrink • 5 maanden geleden

Door: lisaabruggenkamp • 1 jaar geleden

Door: imkevdv • 1 jaar geleden

Ontzettend veel spellingsfouten, letters weggelaten etc. De inhoud is goed, maar er moet nog heel veel aangepast worden om normale Nederlandse zinnen te hebben.

Door: nienkebreuker • 1 jaar geleden

Openen in pdf

Door: christina6 • 1 jaar geleden

Bekijk meer beoordelingen  

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,49  34x  verkocht
  • (7)
  Toevoegen