Samenvatting boek De brede basis van het sociaal werk - €5,49   In winkelwagen

Samenvatting

Samenvatting boek De brede basis van het sociaal werk

Laatste update van het document: 7 maanden geleden

De brede basis van het sociaal werk Grondslagen, methoden en praktijken 1e druk / 2017 / Marcel Spierts, Ard Sprinkhuizen, Margot Scholte, Marc Hoijtink, Ed de Jonge, Lia van Doorn De brede basis van het sociaal werk bestaat uit vier delen en een beschouwend slothoofdstuk. Deel I beschrijft de gemeenschappelijke basis van het sociaal werk met aandacht voor historische kwesties, belangrijke thema’s, de wetenschappelijke kennisbasis en het methodisch handelen. De structuur voor de overige delen verwijst naar de diverse oorsprongen van het sociaal werk - social casework, social group work en community development. In die delen ontstaat een beeld van een professional die kan werken op individueel niveau, op het niveau van gezin, groep en gemeenschap en zich daarbij tegelijk inzet voor het verbeteren en opbouwen van een gezonde en rechtvaardige samenleving.

Voorbeeld 4 van de 48  pagina's

hansvandergeest

45 beoordelingen

Door: michielpot • 3 weken geleden

Door: annemarieganzevoortghattas • 1 maand geleden

Door: timvanleeuwen1998 • 1 maand geleden

Door: braas • 1 maand geleden

Door: bindelskim • 1 maand geleden

Door: mhuijsmans1974 • 2 maanden geleden

Bekijk meer beoordelingen  

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

5,49  174x  verkocht
  • (45)
  Toevoegen