Basiskennis Marketing samenvatting - €15   In winkelwagen

Samenvatting

Basiskennis Marketing samenvatting

Uitgebreide en professionele samenvatting van het Basiskennis Marketing. Hiermee slaag je gegarandeerd! Wil jij een samenvatting van kwaliteit? Bestel dan deze samenvatting! Onze samenvattingen worden bij uitgave van een nieuwe editie van het boek geupdate. Je koopt dus altijd een up to date samenvatting. Veel succes!

Voorbeeld 4 van de 44  pagina's

WFTsamenvattingen

11  beoordelingen

Door: wvanderlucht • 8 maanden geleden

Door: jamillacooiman • 9 maanden geleden

Door: wimrokven • 9 maanden geleden

Door: peterbeltman • 10 maanden geleden

Door: herold_vdgroep • 10 maanden geleden

Door: andreavanduijn • 11 maanden geleden

Bekijk meer beoordelingen  

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

15  36x  verkocht
  • (11)
  Toevoegen