Moduleopdracht Projectmanagement en communicatie - €15,49   In winkelwagen

Case

Moduleopdracht Projectmanagement en communicatie

Moduleopdracht voor de module Projectmanagement en communicatie met een 8,5 als eindoordeel. ALGEMENE FEEDBACK OP BASIS VAN DE EXAMENINFORMATIE: U heeft de opdracht uitgevoerd zoals beschreven in de exameninformatie. U schrijft een moduleopdracht over de communicatie rond een project binnen 'Nog betere zorg'. Hierin past u de behandelde theorie toe op een praktijksituatie. Het advies omvat de verplichte onderwerpen: Leidinggeven, Onderhandelen, Coaching, Managen teamgedrag en Besluitvorming. Per onderwerp heeft u de onderdelen analyse van het probleem, analyse van de oorzaak of oorzaken van het probleem en de beschrijving van uw aanbevelingen om het probleem in dit project aan te pakken of in toekomstige projecten te voorkomen ruim voldoende beschreven. U schrijft het voorstel vanuit de rol van projectleider. Hiermee koppelt u de theorie aan een praktische leerervaring. Managementvaardigheden voor projectleiders (2014) wordt in deze uitwerking voldoende zichtbaar samen met nog andere 8 (internet)bronnen. SPECIFIEKE TIPS, TOPS EN VERBETERPUNTEN: De analyses van de vijf onderzochte deelgebieden baseert u niet alleen op de tekst uit de casus, maar u maakt ook snel een koppeling naar de relevante theorie. U blijft dit ook doen tijdens het uitwerken van oorzaak en oplossing. U betrekt de theorie er vervolgens ook weer goed bij wanneer u over de mogelijke aanbevelingen nadenkt. Uw verwijzingen zijn compleet en veelvuldig. Analyse van Besluitvorming had iets meer uitgebreid gemogen. De hele uitwerking van Besluitvorming is aan de magere kant, maar zie dit verbeterpunt wel in het licht van een 8,5 als eindbeoordeling.

Voorbeeld 4 van de 12  pagina's

haaktheman

Ook beschikbaar in bundel 2

12 beoordelingen

Door: miike_tje • 3 maanden geleden

Door: brasileiro8 • 5 maanden geleden

Door: michaelanieling • 5 maanden geleden

Door: RobHoek050 • 6 maanden geleden

Door: Tinus de Widt • 7 maanden geleden

Door: sakatristan • 7 maanden geleden

Bekijk meer beoordelingen  

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

15,49  48x  verkocht
  • (12)
  Toevoegen