VERKOPEN
Zoeken
SCRIPTIE
€10,49
Ook beschikbaar in bundel v.a. €22,99
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
146
6
(0)

Eindopdracht fase 2 Bachelor Informatica

Eindopdracht fase 2 Bachelor Informatica met als eindcijfer een 6,3. feedback: De probleemdefinitie is actueel en relevant voor de praktijk en sluit aan bij de inhoud van de opleiding.6,5 (15%) Wat meteen opvalt, is dat op het voorblad de naam van de docent ontbreekt. In de opdracht staat omschreven wat er allemaal op de kaft hoort. In de doelstelling ben je heel concreet 20% vermindering. In de hoofdvraag ben je dat niet en spreek je over efficiënter gaan werken. Maak dit meetbaar. In deelvraag 2 geef je aan dat er inefficiëntie is, dit blijkt niet uit de hoofdvraag, waar komt deze wetenschap vandaan? In de scope spreek je over een IST en een SOLL situatie. Dit lijkt mij niet van toepassing voor een vraag gestuurd onderzoek. Het onderzoek is beargumenteerd verbonden aan een relevant (wetenschappelijk) theoretisch kader.6 (15%) Het onderzoek is beargumenteerd verbonden aan een relevant (wetenschappelijk) theoretisch kader. Ik kan dit niet goed met elkaar rijmen en heb moeite je theoretisch kader te volgen. Het was veel verstandiger geweest als je hier de deelvragen expliciet belicht had. Een praktijkgericht onderzoek kunnen opzetten inclusief onderzoeksmethode die aansluit bij de deelvragen.7 (15%) Bij de opzet van je onderzoek som je de respondenten op. Een echte gestaafde onderbouwing waarom deze mensen het meest geschikt zijn om antwoorden te geven kom ik niet tegen. Een praktijkgericht onderzoek kunnen uitvoeren, rapporteren en de resultaten kunnen analyseren.7 (15%) Je presenteert de resultaten verhalenderwijs. Vaak werkt het beter dit grafisch inzichtelijk te maken. Valide en betrouwbare conclusies kunnen verbinden aan de resultaten en analyse van het onderzoek.7 (15%) In je conclusie ben je wel helder, toch is het verstandig om daar de hoofdvraag te herhalen en deze onomwonden te beantwoorden. Je maakt goed gebruik van literatuurverwijzingen. Aanbevelingen kunnen formuleren op basis van een onderzoek ten behoeve van de praktijk en ten aanzien van vervolgonderzoek.6 (15%) In de aanbevelingen ben je erg kort van stof, dit kan beter. Kritisch kunnen reflecteren op het onderzoek als onafhankelijk onderzoeker.1 (5%) Reflectie ontbreekt! Gestructureerd en met accuraat taalgebruik het onderzoek kunnen rapporteren.7 (5%) Schrijfstijl is netjes en valide.

Voorbeeld 3 van de 21 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

SCRIPTIE
€10,49
Ook beschikbaar in bundel v.a. €22,99
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
146
6
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
19 september 2018
Aantal pagina's
21
Geschreven in
2016/2017
Type
Scriptie
Begeleider(s)
Onbekend
Jaar
Onbekend
Verkoper
ZILVER  
haaktheman
Lid sinds 2 jaar geleden
174 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
6
15
9
3
2

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×