Uitgebreide samenvatting van het vak Inleiding Statistiek - €5,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Psychologie bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Psychologie overzichtspagina 

Samenvatting

Uitgebreide samenvatting van het vak Inleiding Statistiek

In deze samenvatting van het vak Inleiding Statistiek aan de Tilburg Universiteit vind je alle benodigde informatie uit de hoorcolleges, het dictaat en het boek (Applied Statistics for the Behavioral Sciences 5e editie) om het vak te kunnen halen. Ook bevat de samenvatting wat context, zodat je sneller verbanden kunt gaan zien tussen de verschillende onderwerpen bij dit vak. Dit kan een enorm voordeel zijn op het tentamen. Met het leren van deze samenvatting heb ik namelijk uiteindelijk een 10 kunnen halen voor het tentamen statistiek! Wel is het aan te raden om ook oefenvragen te maken ter voorbereiding op het uiteindelijke tentamen.

Voorbeeld 4 van de 30  pagina's

femkevanleth

14  beoordelingen

Door: taniajoaquim17 • 6 maanden geleden

Door: xlady_a • 7 maanden geleden

Door: yassminech • 7 maanden geleden

Door: mandy-arends • 7 maanden geleden

Door: Sophieclesca • 8 maanden geleden

Door: lois_roseval • 8 maanden geleden

Bekijk meer beoordelingen  

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

5,99  63x  verkocht
  • (14)
  Toevoegen