Uitgebreide samenvatting van het vak Bewustzijnsfilosofie - €5,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Psychologie bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Psychologie overzichtspagina 

Samenvatting

Uitgebreide samenvatting van het vak Bewustzijnsfilosofie

In deze samenvatting van het vak Bewustzijnsfilosofie aan de Tilburg Universiteit vind je alle benodigde informatie uit de hoorcolleges van Hans Dooremalen en de 2 boeken (Consciousness: An Introduction; Stof tot Denken) om het vak te kunnen halen. Ook bevat de samenvatting wat context, zodat je sneller verbanden kunt gaan zien tussen de verschillende deelonderwerpen van dit vak. Dit kan een enorm voordeel zijn op het tentamen. Met het leren van deze samenvatting heb ik namelijk uiteindelijk een 10 kunnen halen voor het tentamen bewustzijnsfilosofie! De samenvatting is opgedeeld in een 1e deel (Midterm) en een 2e deel (de stof voor de uiteindelijke eindtoets). Hierna volgt de benodigde extra en ondersteunende informatie uit het boek Consciousness. De informatie uit Stof tot Denken zit verwerkt in de samenvatting van de hoorcolleges (aangezien deze informatie grotendeels overeenkomt).

Voorbeeld 1 van de 46  pagina's

femkevanleth

20  beoordelingen

Door: fee_peeters • 5 maanden geleden

Door: hansrekers • 6 maanden geleden

Door: anouk_broek • 8 maanden geleden

Door: diewertjesmidt • 8 maanden geleden

Door: mandy-arends • 8 maanden geleden

Door: timboerbooms • 8 maanden geleden

Bekijk meer beoordelingen  

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

5,99  78x  verkocht
  • (20)
  Toevoegen