INTERNATIONAAL PUBLIEKRECHT (IPR): uitwerking oefenvragen - €4,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Rechtsgeleerdheid bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Rechtsgeleerdheid overzichtspagina 

Antwoorden

INTERNATIONAAL PUBLIEKRECHT (IPR): uitwerking oefenvragen

Laatste update van het document: 1 jaar geleden

BEHAALD CIJFER: 8.0 Dit document bevat uitgebreide uitwerkingen van de oefenopdrachten per college, uitwerking van aanvullend voorgeschreven materiaal (zoals: postblogs en video's) en aanvullingen vanuit de Vraag & Antwoord carrousel zoals geplaatst op nestor. LET OP: EXCL. OPDRACHTEN VAN COLLEGE 13.

Voorbeeld 4 van de 64  pagina's

dm95

Ook beschikbaar in bundel 1

6  beoordelingen

Door: lynnbrouwer • 1 maand geleden

Door: dm95 • 1 maand geleden

Bedankt voor je super positieve beoordeling. Naast dat ik jou in de toekomst ook nog hoop te kunnen helpen aan samenvattingen, hoop ik tevens van harte dat je je tentamen zult halen. Succes!

Door: daanschoonderbeek • 1 maand geleden

Door: dm95 • 1 maand geleden

Bedankt voor je super positieve beoordeling van mijn document! Hopelijk heb je er veel aan bij de voorbereiding van je tentamen(s). Ik hoop je ook voor andere vakken te kunnen voorzien van samenvattingen, kijk eens bij mijn aanbod :) Alvast veel succes met het maken van je tentamen!

Door: isahuizing • 2 maanden geleden

Door: dm95 • 1 maand geleden

Jammer dat je niet zo tevreden bent over mijn document. Toch wil ik je bedanken dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Ik hoop van harte dat je je tentamen gaat halen. Succes!

Door: yassinemakrouf • 2 maanden geleden

Door: dm95 • 1 maand geleden

Bedankt voor je positieve beoordeling van mijn document! Hopelijk heb je er veel aan bij de voorbereiding van je tentamen(s). Ik hoop je ook voor andere vakken te kunnen voorzien van samenvattingen, kijk eens bij mijn aanbod :) Alvast veel succes met het maken van je tentamen!

Door: Emieldegraaff • 1 jaar geleden

Door: Heravandermeer • 1 jaar geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,99  22x  verkocht
  • (6)
  Toevoegen