Samenvatting Geschiedenis van opvoeding en onderwijs 'Vijf eeuwen opvoeden in Nederland' - €5,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Geschiedenis van Opvoeding en Onderwijs bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Geschiedenis van Opvoeding en Onderwijs overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting Geschiedenis van opvoeding en onderwijs 'Vijf eeuwen opvoeden in Nederland'

Uitgebreide samenvatting voor het vak Geschiedenis van opvoeding en onderwijs van het boek 'Vijf eeuwen opvoeden in Nederland'. Dit vak wordt in het eerste jaar van Pedagogische Wetenschappen aan de RUG gegeven. De samenvatting is geschreven in het academiejaar 2017/2018

Voorbeeld 4 van de 101  pagina's

estherhvdh

2  beoordelingen

Door: Kristelkuin • 2 maanden geleden

Door: debbiee • 6 maanden geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

5,99  10x  verkocht
  • (2)
  Toevoegen