Samenvatting Sociaal Kapitaal en Netwerken Vrije Universiteit Amsterdam - €5,49   In winkelwagen

Samenvatting

Samenvatting Sociaal Kapitaal en Netwerken Vrije Universiteit Amsterdam

Laatste update van het document: 1 jaar geleden

Dit is een uitgebreide samenvatting van de hoorcolleges van Sociaal Kapitaal en Netwerken gegeven door Erik van Ingen, Arjen Schmidt en gastsprekers. De samenvatting is voorzien van alle behandelde stof in de hoorcolleges en wordt ondersteund met afbeeldingen en voorbeelden die ook in de colleges zijn toegepast. Mijn samenvatting bestaat niet alleen uit informatie die op de slides te zien was, dit heb ik verduidelijkt en in een verhalende vorm opgeschreven waardoor het makkelijker te begrijpen is.

Voorbeeld 6 van de 55  pagina's

DeniVu

4  beoordelingen

Door: katharinalopezkuhlen • 4 maanden geleden

Door: elisahoomen • 1 jaar geleden

Door: mitchell_elferink • 1 jaar geleden

Door: robinbulthuis • 1 jaar geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

5,49  23x  verkocht
  • (4)
  Toevoegen