Samenvatting boek IPR1 2018/2019 - €6,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Rechtsgeleerdheid bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Rechtsgeleerdheid overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting boek IPR1 2018/2019

Een samenvatting van het boek 'Kern van het internationaal publiekrecht' aan de hand van het werkschema op nestor (jaar 2018/2019). De samenvatting is per week gemaakt. In week 1 wordt bijvoorbeeld behandeld hoofdstuk 1, 2 en 3, in week 2 hoofdstuk 4, 9 en 12.7 etc. De stof van het boek tot en met week 7 wordt behandeld in deze samenvatting. Het EIR boek en overige nestor teksten niet.

Voorbeeld 10 van de 86  pagina's

Chientje

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

6,99  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen