Samenvatting boek de economie van goed en kwaad - €5,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Sociale filosofie en wetenschapsfilosofie bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Sociale filosofie en wetenschapsfilosofie overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting boek de economie van goed en kwaad

Samenvatting van het boek: "De economie van goed en kwaad. De zoektocht naar economische zingeving van Gilgamesj tot Wall Street." ISBN: 9789055940295 Het bevat hoofdstuk 2 tot en met 9 hoofdstuk 11. Alles wat je nodig hebt voor deel 1 van het vak filosofie.

Voorbeeld 4 van de 35  pagina's

romy_gr_98

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

5,49  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen