Samenvatting: Week 3 - Arresten en begrippen - €2,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor RS0402 bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de RS0402 overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting: Week 3 - Arresten en begrippen

Laatste update van het document: 1 jaar geleden

Alle verplichte arresten samen met bijna alle belangrijke begrippen van week 3 worden weergegeven en puntsgewijs uitgelegd. Het lesboek, de jurisprudentiebundel: Ars Aequi en de BoomBasics van Europees Recht gecombineerd. Ik heb bij het opstellen ook alle oefenvragen meegenomen. Print je dit uit en vouw je dit dubbel, dan kun je ze als een soort smartcards gebruiken. Heel erg handig om de stof goed te begrijpen!

Voorbeeld 2 van de 8  pagina's

sabrinaa93

Ook beschikbaar in bundel 1

4 beoordelingen

Door: billypalmou • 4 maanden geleden

Door: romytetteroo • 5 maanden geleden

Door: Jerfy • 1 jaar geleden

Door: mike-bakker • 1 jaar geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

2,99
  • (4)
  Toevoegen