VERKOPEN
Zoeken
OVERIG
€6,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
13
0
(0)

Verdiepen in de branche 3.1

Je voert de totale opdracht uit in de beroepspraktijk. Je toont aan dat je professionele verpleegkundige zorg verleent aan cliënten met hoog complexe zorgbehoeften in het verpleeghuis, verzorgingshuis of de thuiszorg. Je bent in staat om de individuele cliënt en groepen cliënten systematisch en planmatig te begeleiden en adequaat te reageren in crisissituaties. Je coördineert alle zorg rondom de cliënt(en) in de GGZ. Waarbij je tevens oog hebt voor de kwaliteit van de zorg. De beoordeling vindt plaats met behulp van de beoordelingslijst van deze beroepsprestatie. Maak hiervoor afspraken met je beoordelaars.

Voorbeeld 4 van de 43 pagina's
OVERIG
€6,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
13
0
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
6 december 2018
Aantal pagina's
43
Geschreven in
2018/2019
Type
Overig
Persoon
Onbekend
Verkoper
anouk_verberkt_83
Lid sinds 1 jaar geleden
3 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
0
0
0
0
1

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×