Geslaagde scriptie Sociaal Pedagogische Hulpverlening overvraging GGZ - €15,49   In winkelwagen

Scriptie

Geslaagde scriptie Sociaal Pedagogische Hulpverlening overvraging GGZ

Een compleet 4e jaars geslaagde afstudeerscriptie (8.2) van maart 2017. Hogeschool Inholland Rotterdam - Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Onderwerp: 'Overvraging in de praktijk bij begeleid zelfstandig wonen in de GGZ'. Deze scriptie kan goed worden gebruik om zelf direct te beginnen aan een scriptie met 'overvraging' als onderwerp. Compleet met uitgewerkt praktijkonderzoek.

Voorbeeld 4 van de 43  pagina's

danielemmen

1  beoordeling

Door: donnygreven • 1 maand geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

15,49  3x  verkocht
  • (1)
  Toevoegen