VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€8,99
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
146
19
(1)

MTS 3 Hoorcolleges samenvatting

Dit is dé samenvatting van de hoorcolleges van 'MTS 3' gegeven aan de faculteit sociale wetenschappen op de Universiteit Utrecht. Het is een erg complete samenvatting van het vak en verschaft genoeg informatie om het vak te halen. Desalniettemin bevat het veel informatie over onderwerpen die handig zijn voor studenten statistiek, methoden, psychologie en algemene sociale wetenschappen. De onderwerpen die besproken worden in deze samenvatting zijn: Multipele lineaire regressie, moderatie en mediatie, ANOVA, ANCOVA (en MANOVA en MANCOVA), Repeated Measures ANOVA, Mixed Design en oefenvragen voor het tentamen. Deze samenvatting bevat alle voorbeelden uit het hoorcollege met uitgebreide uitleg van de stappen en de SPSS output. De samenvatting is in het totaal 55 pagina's lang.

Voorbeeld 4 van de 53 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

Beoordelingen ( 1 )
Door evav912  · 7 maanden geleden
SAMENVATTING
€8,99
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
146
19
(1)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
7 januari 2019
Aantal pagina's
53
Geschreven in
2017/2018
Type
Samenvatting
Verkoper
BRONS  
myrthemail
Lid sinds 10 maanden geleden
30 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
1
2
0
0
0

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×