VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€5,48
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
120
15
(2)

Samenvatting alle theorie toelatingstoetsen pabo/tentamen kennisbasis wereld oriëntatie

Deze samenvatting kan ZOWEL gebruikt worden voor het leren van de toelatingstoetsen van de pabo als het schriftelijk tentamen (leerjaar 3) voor kennisbasis wereld oriëntatie. BEVAT: THEORIE AARDRIJKSKUNDE, GESCHIEDENIS, NATUUR EN TECHNIEK. Voor verdere indeling zie blz. 1 van het voorbeeld. Volgens (SLO) zijn dit de vakgebonden vaardigheden en doelen die de overheid heeft gesteld voor de toelatingstoetsen pabo/tentamen kennisbasis wereld oriëntatie. Aan de hand van deze vakgebonden vaardigheden en doelen is deze samenvatting opgebouwd. Ook heb ik gebruik gemaakt van de verplichte literatuur vanuit de studiehandleiding voor het schrijven van deze samenvatting. Voor aardrijkskunde en natuur en techniek heb ik een begrippenlijst geschreven. Deze bevat alle verplichte begrippen vanuit de literatuur o.a. de pabotoets … haal je zo. Geschiedenis bestaat uit een samenvatting per tijdvak aangevuld met kenmerkende aspecten.

Voorbeeld 9 van de 62 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

Beoordelingen ( 2 )
Door bartkornblum  · 2 maanden geleden
Door sarashawky  · 6 maanden geleden
SAMENVATTING
€5,48
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
120
15
(2)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
22 februari 2019
Aantal pagina's
62
Geschreven in
2018/2019
Type
Samenvatting
Verkoper
GOUD  
lisapabosamenvattingen
Lid sinds 2 jaar geleden
522 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
26
77
27
6
7

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×