VERKOPEN
Zoeken
SCRIPTIE
€15,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
36
1
(0)

Geslaagde eindscriptie positionering International Business and Entrepreneurship

Update: bij het uploaden op Stuvia wordt het bestand verstoord en is de lay-out veranderd. Dit is niet zoals je het document ontvangt bij downloaden. Alles staat precies waar het moet staan; het is een keurig document. Dit is een geslaagd (7.6) praktijkgericht onderzoek (PGO) voor 4e jaars afstuderenden aan de International Business and Entrepreneurschip Rotterdam uit 2018. Onderwerp: optimale positionering van een start-up gezond fastfoodbedrijf in Nederland. Zeer compleet theoretisch kader. Onderwerpen: doelgroep-, & concurrentieanalyse, marketingstrategie, SDP-model, concurrentiebenadering van Kotler, vijfkrachtenmodel van Porter, waardestrategieën van Treacy & Wiersema, SWOT-analyse, confrontatiematrix van Mulders en het FOETSJE-model van Knoot. Alles tot in detail beschreven. Praktijkonderzoek: 50 enquêtes 2 aanvullende diepte-interviews; volledig uitgewerkt met vragen antwoorden in bijlagen. Uitgebreide beschrijving van de onderzoeksmethodologie. Met dit PGO kun je onmiddellijk zelf aan de slag met 'optimale positionering' van een bedrijf als onderwerp. Alles is aanwezig, het bedrijf kies je uiteraard zelf. Alle bronnen zijn APA met veel nationale- en internationale bronnen. Feedback: een scriptie met duidelijke structuur en zeer compleet. Duidelijk verband tussen probleemstelling en de geboden oplossing. Prettig leesbaar in een logische verhaallijn.

Voorbeeld 4 van de 82 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

SCRIPTIE
€15,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
36
1
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Heel boek samengevat?
Nee
Wat is er van het boek samengevat?
Relevante theorieën omtrent optimale positionering van een bedrijf
Geupload op
13 maart 2019
Aantal pagina's
82
Geschreven in
2017/2018
Type
Scriptie
Begeleider(s)
Onbekend
Jaar
Onbekend
Gekoppeld boek
Titel boek
Principes van marketing met MyLab NL toegangscode
Auteur(s)
Philip Kotler, Gary Armstrong
Jaar
Onbekend
Druk
7
Verkoper
ZILVER  
danielemmen
Lid sinds 9 maanden geleden
49 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
1
2
1
1
0

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×