Geslaagde eindscriptie positionering International Business and Entrepreneurship - €11,99   In winkelwagen

Scriptie

Geslaagde eindscriptie positionering International Business and Entrepreneurship

Update: bij het uploaden op Stuvia wordt het bestand verstoord en is de lay-out veranderd. Dit is niet zoals je het document ontvangt bij downloaden. Alles staat precies waar het moet staan; het is een keurig document. Dit is een geslaagd (7.6) praktijkgericht onderzoek (PGO) voor 4e jaars afstuderenden aan de International Business and Entrepreneurschip Rotterdam uit 2018. Onderwerp: optimale positionering van een start-up gezond fastfoodbedrijf in Nederland. Zeer compleet theoretisch kader. Onderwerpen: doelgroep-, & concurrentieanalyse, marketingstrategie, SDP-model, concurrentiebenadering van Kotler, vijfkrachtenmodel van Porter, waardestrategieën van Treacy & Wiersema, SWOT-analyse, confrontatiematrix van Mulders en het FOETSJE-model van Knoot. Alles tot in detail beschreven. Praktijkonderzoek: 50 enquêtes 2 aanvullende diepte-interviews; volledig uitgewerkt met vragen antwoorden in bijlagen. Uitgebreide beschrijving van de onderzoeksmethodologie. Met dit PGO kun je onmiddellijk zelf aan de slag met 'optimale positionering' van een bedrijf als onderwerp. Alles is aanwezig, het bedrijf kies je uiteraard zelf. Alle bronnen zijn APA met veel nationale- en internationale bronnen. Feedback: een scriptie met duidelijke structuur en zeer compleet. Duidelijk verband tussen probleemstelling en de geboden oplossing. Prettig leesbaar in een logische verhaallijn.

Voorbeeld 4 van de 82  pagina's

danielemmen

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

11,99  3x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen