Samenvatting: Uitgebreide college aantekeningen Statistische Modellen 1 - €9,49   In winkelwagen

Samenvatting

Samenvatting: Uitgebreide college aantekeningen Statistische Modellen 1

In dit document vind je uitgebreide college aantekeningen van het vak Statistische Modellen 1. Deze colleges zijn gegeven in het schakeljaar Orthopedagogiek vanuit het SPO. De colleges zijn verzorgd door Jacco Kramer. In het document vind je een uitgebreide uitleg van de stof en veel voorbeelden aan de hand van PDF's, plaatjes en foto's. Ook worden er tips en aandachtspunten met betrekking tot het tentamen benoemd. Een document waarin dus alle stof wordt behandeld en die je in zijn geheel kan gebruiken als voorbereiding voor je tentamen. Ook vind je bij college 3 nog een bespreking van het tentamen uit 2017 en uitleg bij zowel de goede als foute antwoorden.

Voorbeeld 3 van de 29  pagina's

devigrootjans

4  beoordelingen

Door: medine • 5 maanden geleden

Door: hannekeverboom • 7 maanden geleden

Door: cccarolien • 8 maanden geleden

Door: corriedehaas • 8 maanden geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

9,49  15x  verkocht
  • (4)
  Toevoegen