Samenvatting Inleiding Bestuursrecht - €3,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor IBSRV bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de IBSRV overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting Inleiding Bestuursrecht

Een overzichtelijke en duidelijke samenvatting met alle stof die je moet kennen voor het tentamen Inleiding Bestuursrecht, inclusief alle wetsartikelen en eventuele voorbeelden, schema's en stappenplan. Mijn tip is om alle artikelen die bij elkaar horen bij elkaar te schrijven en tabjes bij te doen. Ik kon namelijk alle vragen met mijn wettenbundel beantwoorden, zonder uit het hoofd te leren en ik haalde een 7. Deze samenvatting is een combinatie van aantekeningen uit de les en het boek Hoofdzaken van het bestuursrecht.

Voorbeeld 2 van de 21  pagina's

annastokkel

Ook beschikbaar in bundel 4

5 beoordelingen

Door: hanssimons • 3 weken geleden

Door: karlijnarends • 4 maanden geleden

Door: saragscepanovicc • 5 maanden geleden

Door: yasminghattab • 6 maanden geleden

Door: denisemeuleman-elberse • 7 maanden geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

3,99  12x  verkocht
  • (5)
  Toevoegen