Samenvatting: HBO-V G&T Kennistoets 3.1 VZ/KR/GK/OZ/ZO - €6,49   In winkelwagen

Samenvatting

Samenvatting: HBO-V G&T Kennistoets 3.1 VZ/KR/GK/OZ/ZO

Kennistoets 3.1. Verpleegkundige Zorg (VZ) Onderzoek & Innovatie (O&I) (45056). Bevat: Verpleegkundige zorgverlening, Geneeskunde, Klinisch Redeneren, Onderzoek doen & toepassen en Zorginnovatie en Ondernemerschap. Voor de opleiding Gezondheid en Technologie, leerjaar 1. Met deze samenvatting heb ik een voldoende gehaald! Wil je iets apart of heb je een andere vraag, stuur een persoonlijk berichtje! De rekentoetsstof kun je ook vinden op mijn kanaal (onder andere in de bundel). Er zijn ook oefentoetsen beschikbaar, met echte vragen uit de toets!

Voorbeeld 2 van de 99  pagina's

NinaScholten4

Ook beschikbaar in bundel 5

Oefenvragen voor dit document (1)

Oefentoets kennistoets 3.1 HBO-V G&T

€ 3,49

1x verkocht

92  Oefenvragen

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

6,49
  • (0)
>   Toevoegen