Geschiedenis Tijdvak 6 Samenvatting Feniks Tijdvakkendossier - €4,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Geschiedenis bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Geschiedenis overzichtspagina 

Samenvatting

Geschiedenis Tijdvak 6 Samenvatting Feniks Tijdvakkendossier

Samenvatting van tijdvak 6, Regenten en Vorsten, in een tijdvakkendossier van Feniks geschiedenis voor VWO. Handig alle kenmerkende aspecten van dit tijdvak in een schematisch overzicht verwerkt. Met begrippen en definities, jaartallen, uitgelichte personen/gebeurtenissen en een aantal oefenvragen. Alles ingedeeld per kenmerkend aspect. De ideale voorbereiding op je geschiedenistoets of -examen!

Voorbeeld 2 van de 6  pagina's

Fleuri

Ook beschikbaar in bundel 1

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,99  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen